Jeg blir motivert fordi jeg liker å finne svaret. Derfor har jeg de siste 14 årene utrettelig jobbet og søkt etter svar på hvordan man skal skape en enkel og fungerende måte å redusere bekymringer og stress. Det finnes mange forslag og løsninger, men ingen jeg har fått til å fungere i særlig grad.

Etter år med søking og testing, har jeg landet på betydningene av historiene vi forteller oss selv. Jeg erfarer at det er selve nøkkelen til stressmestring uansett hvilken ytre påvirkning som skaper stresset. Det betyr at løsningen ligger i å gå bak scenen i vårt eget hode og finne vår egen motivasjon. Jeg kan ikke få understreket nok at dette er noe annet enn å drive med arkeologiske utgravninger av fortid og oppvekst.

Alle mennesker har brukt år på å legge til oss mestringsmønstre som vi kjører og kjører og kjører uansett om det fungerer eller ikke. Vi prøver å endre adferd og det holder i 2 dager, så er vi tilbake på det samme kjøret igjen. Et eksempel på slike mønstre er tendensen til å si ja, når du vet du burde sagt nei. Du har bestemt deg, du skal si nei neste gang….. Men plutselig hører du bare din egen stemme sier JA og hele kroppen vrir seg i oppgitthet. Har du også det slikt?

Det er disse mestringsmønstrene som må bevisstgjøres, forstås før de kan endres. Her kan du lese mer om hvordan du kan sette deg selv i bevegelse i retning av stressmestring.

Trine – jeg har alltid vært på søken etter «den store kloke boken» – en slik de hadde i «the julekalender». Vi kan kikk in the book.

Mitt håp er at du skal forstå at det er mulig å skape seg et bedre liv ved å endre måten du snakker til deg selv på.

Trine Teialeret

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>