Jobb med meg

Står du fast i stress…..

..... i form av selvkritikk, negativt tankekjør eller ubehagelige emosjoner i kroppen du ønsker å kvitte deg med? Min invitasjon er å gå til kjernen av problemet først som sist og skape varige løsninger. Vi har alle med oss livserfaringer i form av store eller små opplevelser som vi ikke mestret eller som gjorde oss redde eller maktesløse. Disse minnene setter seg i kroppen i form av emosjoner. Når vi kommer i stressende situasjoner i nåtid, blir disse emosjonene trigget og gir en følelse av utrygghet og mangel på kontroll med tilhørende tankekjør. Den gode nyheten er at det er mulig å gjøre noe med dette, slik at vi får slippe at emosjonene blir trigget. Men det er ingen quick fix.  

Sliter du med en sterk indre kritiker…………….

..... eller andre mønstre du vet ikke er helt bra for deg og som du ønsker å endre, men ikke får til. Steg 1: Bli bevisst på hvordan du står fast Steg 2: Finne de underliggende målene med mønsteret Steg 3: Rydde opp indre motstand og klumpen i magen som gjerne skaper tankekjøret    

Coaching uten å “snakke om det”

Ønsker du "å snakke om det" og trenger støtte og omsorg, er ikke dette noe for deg. Hvis du ønsker å rydde opp i tankespinn og emosjonelle sår, men kvier deg samtidig for å oppsøke bistand fordi du ikke ønsker å brette ut hele livshistorien, har du kommet til riktig sted. Synes du det er vanskelig å sette ord på problemer, vil mine arbeidsmetoder passe for deg. Hvis du synes det høres rart ut, kan du se videoen nederst på denne sida, der forteller jeg litt mer.

Timer med Trine

Enten på nett eller på mitt hjemmekontor på Melhus

Bor du i nærheten av Melhus kan jeg komme til ditt kontor