Uncategorized

Ikke å føle seg god nok

Jeg er ikke flink nok. Jeg er ikke god nok. Det finnes mange varianter av dette.

De fleste velger feil strategi for å løse dette. Resultatet er at man vikler seg enda mer fast. 

Det finnes en vei ut, men det er ikke den veien du tror. De fleste prøver å GJØRE noe for å føle seg bedre. Se videoen under for mer om dette. Men det fungerer ikke. I stedet må du gjøre følgende:

Steg 1: Du må begynne med PREMISSET om at du ikke er god nok. Dette er en historie du forteller deg selv. Eller kanskje er det en indre kritiker som dundrer løs? Andre løsninger fungerer ikke fordi de tar hele premisset for god fisk. Vi har så lett for å kjøpe våre egne konspirasjonsteorier.

Steg 2: Du må utfordre historien om at du ikke er god nok. Dette er mye lettere hvis noen hjelper deg å se saken fra ulike synsvinkler. Det er også viktig at hjelperen får til å hjelpe deg å håndtere den indre kritiske stemmen. 

Kurs om den indre kritiske stemmen.

Poenget er at du kan ikke føle deg god nok uten at du tar et oppgjør med IDEEN om at du ikke er god nok. Du kan ikke kjøpe deg følelsen, du kan ikke jobbe deg til følelsen, du kan ikke få følelsen fra andre.

Jeg kan være din hjelper og medsammensvorne i jakten på å overvinne den indre kritiske stemmen, se her for mer informasjon

No comments yet! You be the first to comment.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.