nettkurs

stopp grublinga 

Når andre mennesker er en kilde til frustrasjon

Når relasjoner blir en kilde til grubling

Gjennom dette kurset vil du får hjelp til å analysere og reflektere over mellommenneskelige interaksjoner. Slik at du får en ny forståelse og dermed bli mindre handlingslammet. 

Du vil lære deg å flytte fokus fra INNHOLDET til RAMMENE.


Hei

Jeg heter Trine Teialeret

Mitt selvbildet har alltid vært - sosialt IDIOT - fordi jeg alltid havnet i merkelige konflikter med andre mennesker og fordi jeg ikke forsto hvor andre mennesker kom fra.

Med dette kurset hadde jeg fort skjønt hvorfor og hva jeg hadde trengt å endre på!

Det jeg presenterer i dette kurset har endret livet mitt og jeg tror det kan endre livet ditt også.Gjennom dette kurset ønsker jeg å hjelpe deg å analysere, reflektere over det som frustrerer deg på en måte som bringer deg vekk fra en kaotisk grubling i retning av å se ting klart. Og med et klart blikk (og hode og tanker), så går du ut i verden med en ny trygghet. 

Kurset gir deg et rammeverk med spørsmål du kan reflektere rundt basert på din unike problemstilling. 

Jeg har prøvd å løse det som er problemet med ei bok eller et vanlig kurs, nemlig at det må skje i en rekkefølge, men aldri i rekkefølgen DU som kursdeltaker trenger. Det unike med dette kurset er at du få hjelp til å finne veien som fungerer for deg AKKURAT NÅ. 

Det består av spørrekort og du bare går så dypt som det passer for deg eller går videre i den retningen intuisjonen viser deg eller kortene viser deg, Det er ditt valg. 

Det er mange ting man trenger å tenke igjennom når man står overfor en konfliktfylt hendelse. Det jeg presenterer her er resultatet av 15 år søken etter SVARET på spørsmålet om hvordan man skal håndtere relasjoner som virker håpløse.


Kurset akkurat nå er versjon 1.0 og vil nok være et arbeid som vil være i prosess i mange uker og kanskje måneder framover. 

KOMMER CA 1.JUNI

>