For deg som kjenner på skam

For deg som føler at du har mistet deg selv bak en maske eller en fasade

For deg som er selvkritisk

Drømmer du om indre fred uten klumpen i magen?

 • Tenk deg å kunne våkne om morgenen og føle deg fri fra selvkritikk
 • Tenk deg å være på jobb eller i et selskap uten å være redd for å bli avslørt
 • Tenk deg å hvor deilig det hadde vært å være i dyp kontakt med seg selv og andre

Løsninga ligger i å rydde opp i tankekaoset

Anne Marte skotter stadig rundt seg etter tegn på at hun er avslørt (hun har verken gjort noe ulovlig eller umoralsk). Det er den iskalde klumpen i magen. Den som gjør at hun kryper sammen og bare VET at hun er så mislykket. Skammen.

Det er mulig å bli kvitt denne følelsen, men ikke slik du tror. Hvem har ikke tenkt; hvis bare…………

 • hvis jeg bare presterer perfekt
 • hvis bare jeg ikke gjøre noen feil
 • hvis bare jeg er en ener på alle felt

…………… da er det ingen ting å avsløre.

Problemet er at disse prestasjonskravene er umulige å oppnå. Uansett hva du gjør, uansett hvor du er, uansett prestasjonsnivå; nissen er med på lasset og vil slite deg totalt ut. Hvis man ikke gjør noe med nissen, blir resultatet gjerne at man møter veggen eller å synke ned i skammens avgrunn.

Men det finnes en vei, nemlig å lære seg å håndtere nissen som skaper alle de vonde følelsene. (Nissen er litt som Karius og Baktus, vet hvor den skal hakke for at det skal gjøre vondt). Når nissen er tatt hånd om, vil ikke en liten feil eller mangel, skape ubehag.

Jeg har laget dette kurset for å vise hvor enkelt det er å skape store transformasjoner når tar de riktige grepene. Gjennom kurset vil du ta noen enkle steg for å kunne gre ut nisseknuten og få klarhet i hva som egentlig skjer i topplokket når du kjenner på klumpen i magen. Du vil lære noen transformerende verktøy og metoder. De er enkle å ta i bruk og har potensial til å skape transformerende endringer.

Resultatet av kurset er at du finner ut hvordan du kan finne din indre fred, få frihet fra nissekunstene og de ytre kravene som tykker deg helt ned. Du vil bli i stand til å bli venn med deg selv og livet.

For hver dag som går med redselen for å bli avslørt, med skammen tar du ett skritt nærmere utmattethet. Du trenger fri nå, med engang.

Kurset tar ikke mer enn 90 minutter + din tid til meditasjon og refleksjon. Det koster mindre enn en frisørtime. Eller omtrent det samme som ei bok.

Kursinnhold

 • Bli bevisst på den indre konflikten

  Bli bevisst på hvordan den indre konflikten mellom det «selv» du ønsker å holde skjult og det «selv» du ønsker å viser fram.

 • Underliggende mål

  Bli bevisst på dine underliggende mål for ditt «selv». Fører adferden din deg i retning av det du innerst inne lengter etter?

 • Skam

  Bli oppmerksom på sammenhengen mellom maskerade og skam.

 • Hvordan skape likeverd

  Hvordan gi slipp å maska. Hvordan elske seg selv. Hvordan vikle seg ut av samfunnets krav.

 • Nettkurs

  All læring skjer over nett. Du far tilsammen 8 korte videoer, tilsammen 90 minutt.  Tempoet bestemmer du helt selv. Du må imidlertid sette av tid fordi dette er dypt transformerende prosesser.

 • Selvstudium

  Gjennom kurset vil du bli bevisst på dine egne tanker. Du bli veiledet gjennom våkne meditasjoner, der du bokstavelig talt bli guidet til å se dine egne tanker om deg selv slik du føler at du er og din egen maske.

  Du vil også få noen videoer med tema for videre refleksjon og utforsking og tips om hvordan du kan transformere dine tanker og dine følelser.

 • Bonus

  Du får med lydfila «se deg selv med kjærlighetens øyne». Normalt selges denne til kr 129.

 • q-iconHvilken spirituell retning bygger kurset på?

  Kurset er ikke spirituelt. Det bygger på Nevrolingvistisk programmering (NLP) og metakognitiv metode. Alt du vil bli presentert for er helt ned på jorda og veldig praktisk.

  Når det er sagt, vil du oppleve å bli presentert for en vinkling som du kanskje ikke har vært borti før (med mindre du kjenner NLP godt). Alt er intuitivt enkelt å forstå.

 • q-iconLærer vi om affirmasjoner?

  Nei, ikke i de hele tatt. Kurset er helt fritt for new age og affirmasjoner.

  Du vil ikke bli oppfordret til å stå foran speilet og si «jeg elsker deg».

 • q-iconJobber vi kun med hva vi tenker?

  Vi tar utgangspunkt i tankene. Men tanker og følelser henger sammen, så følelsene er i høyeste grad med. Det er ikke mulig å snakke om skam uten å ta med følelser.

 • q-iconEr det mulig å få svar på spørsmål?

  Ja, det er det. I kursportalen er det chat. Der er det mulig å stille spørsmål. I tillegg er Trine tilgjengelig på epost og svarer på spørsmål der.

 • q-iconFår vi som oppgave å fortelle en venn hvordan vi virkelig er?

  Nei. Dette er ikke eksponeringsterapi. Du skal heller ikke «komme ut av skapet». Du får ingen oppgaver om å gjøre ting i «den virkelige verdenen». Kurset handler utelukkende om TANKESETT. Alt du gjør i dette kurset (og ja, du må gjøre) er å visualisere for å lære mer om deg selv og ditt eget tankesett. Du vil få klarhet i hvordan tankesettet påvirker følelsene og adferden.

  Du vil også lære noen smarte triks om hvordan du kan endre tankesett. For med et nytt tankesett kommer nye følelser kommer ny adferd.

Dette er for deg som liker å gruble og tenke og gå innover i dine egne tanker. Men du har kjørt deg fast og sliter med å finne veien.


Advarsel! Dette er ikke for alle.

 • Passer ikke for deg som går til psykolog eller psykiater
 • Ikke for deg som tar lykkepiller eller angstmedisin
 • Ikke for deg som ikke er villig til å gå inn i din egen tankeverden
 • Ikke for deg som vil ha en quick-fix
 • Ikke for deg som er 100% sikker på at svarene ligger i fortida

Ønsker du å finne hjem til deg selv og finne indre fred?

Ønsker du å leve i frihet fra selvkritikk?

Ønsker du bli en bedre venn med deg selv og skape dypere vennskap med andre?

Bli med på kurs som vil transformere ditt forhold til deg selv

Pris kr 497

Som bonus får du med lydfila "se deg selv med kjærlighetens øyne" - selges vanligvis til kr 129

money back logo

14. dagers garanti

Når du melder deg på, får til tilgang til hele kurset med en gang. Du kan prøve kurset i 14 dager, ja faktisk gjennomføre hele kurset. Hvis kurset ikke passer for deg, får du pengene tilbake. Alt du trenger å gjøre er å sende en epost til trine@teialeret.no og be om å få pengene tilbake. Ingen forklaring eller begrunnelse er nødvendig. Eneste krav er at du gir beskjed i løpet av de første 14. dagene. Pengene blir refundert i løpet av 48 timer. Så trenger kortselskapet noen dager for å tilbakebetale pengene.

 • q-iconHva skjer når jeg melder meg på?

  Du får umiddelbar tilgang til kurset. Klikk på den grønne knappen over og du kommer til ei sikker betalingsside. Legg inn kortinformasjon og betal. Sjekk eposten din, der finner du påloggingsinformasjon. Så er du igang!

 • q-iconHva er påmeldingsfristen?

  Det er ikke noe påmeldingsfrist. Du starter kurset når du selv ønsker og bruker så lang tid som du selv ønsker.

 • q-iconHvor lenge har jeg tilgang?

  Du har garantert tilgang til kurset i ett år.