Uncategorized

Komme ut av frustrasjon og irritasjon i foreldre/voksne barn relasjoner

I workshopen vil vi utforske relasjonen. Målet er å finne nøkkelen til å skape et bedre forhold.

Workshopen tar utgangspunkt i dine utfordringer. Derfor må du levere svar på spørsmålene under innen søndag 21. august. I løpet av de 3-4 timene workshopen varer vil vi i fellesskap utforske deltakernes svar.

Jeg har lyst til å si dette til _____________

Jeg er ___________ fordi _____________

Jeg har behov for ________________________

Hvis jeg skulle gitt deg noen råd ville det vært:

Du burde_____________

Du burde ikke ____________

Jeg synes du er både __________  og __________ og ________

Jeg finner meg ikke i ________________

NB: Det er ikke meninga at du skal konfrontere personen du har et anstrengt forhold til med det du skriver her!!!!!!!!!!

Det er ikke et sted for å snakke om hvor ille ting er. Det er heller ikke et sted for å støtte og omsorg. Fokus og formålet med workshopen er vekst og læring. Kanskje vil man til og med vente å møte seg selv i døra. Målet er at workshopen skal gi deg et nytt blikk på relasjonen og forhåpentligvis se nye muligheter for å endre dynamikk og dermed energiflyten i relasjonen.

Hvis du har spørsmål, send en epost til trine@teialeret.no eller ring meg på 934 23 319 mellom 11 og 12 på hverdager.

No comments yet! You be the first to comment.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.