Hvordan bruke feil til å styrke selvfølelsen?

Forfatteren av «Harry Potter» skal visstnok fått ett dusin avslag på sin første Harry Potterbok. I dag kan 12 etablerte forlagseiere vri seg i stolen når de ser hvor mye penger de har tapt fordi J.K.Rowling aldri gav opp. Hun nektet å la 12 avslag dupere selvfølelsen sin.

Det er akkurat dette som skiller de som oppnår stor suksess fra oss vanlig dødelige, de ser ikke på feil som en fiasko. Alle feil og tabber er en kilde til læring og vekst.

Visste du at det er mulig å endre disse holdningen for deg også?

Hva er det ikke?

Dette er ikke en enkel affirmasjon. Du kan jo prøve det: «jeg gjør ikke feil, jeg lærer». Hvis du sier det mange nok ganger, så begynner du kanskje å tro på det.

Her vil du lære museumsmetoden. Det er prosessen som tar deg fra å tenke at du gjør feil ergo er du en fiasko til å tenke at jeg gjør feil ergo vokser jeg som menneske. Det er en enkel og grundig prosess i 5 steg. Det er enkelt, du bare setter den gamle tanken på Museum for Utdaterte Tanker (MUT).

Dette skiller seg fra affirmasjoner ved at du bokstavelig talt kvitter deg med den tanken som ikke støtter selvfølelsen din og bytter den ut med en ny tanke som bidrar til å bygge opp en sterkere selvfølelse. Poenget er at du må gjøre begge deler.
Det er ikke nok å kaste ut noe gammelt, fordi enten så kommer det gamle snikende tilbake eller noe nytt av tilfeldig og tvilsom karakter tar plassen.

Du kan ikke legge lokk over de gamle tankene og tro at de er borte selv om du ikke lengre ser den, slik du gjør med affirmasjoner.

Dette kurset gjør begge delene! Du gjør en grundig opprydning av det gamle, skikkelig grunnarbeid er nødvendig for et godt resultat. Da gjør du samtidig klar en ny og fin plass for det nye! Det hjelper ikke å male over skitten og tro at den er borte, enig?

Kurset passer for alle som har god fantasi, som er åpen og nysgjerrig.

Hvordan vil du føle seg når du kan gjøre en miss, riste det av deg og tenke at nå lærte jeg noe nytt som får meg til å vokse som menneske. Hvordan vil det være annerledes å gå inn i resten av livet med den nye følelsen?

Jeg brukte denne metoden selv for å gjøre denne endringa. Du kan sikkert google en metode som ligner. Spørsmålet er om det er verdt tida det tar? Dessuten hvordan vet du at metoden du finner fungerer?

Men det er ikke for alle:

Hvis du har mer tid enn penger og heller vil bruke uker på google for å spare 229 kroner, da er det ikke noe for deg.

Hvis du ikke har tid til å gjøre ryddejobben, kan du spare deg bryet.

Husk at du kan installere tankesettet til klodens mest suksessrike mennesker. Alle de som bare går videre og lærer av sine feil. De som ikke ser på feil som en ripe i lakken, men som et adelsmerke som skaper dem til bedre mennesker.

Prisen er bare 229 kroner. Det er så billig fordi ingen skal kunne si at de ikke har råd til å rydde av veien at av de største hindrene for å skape god selvfølelse.

Jeg vil skape meg bedre selvfølelse
money back logo

BARE FORNØYDE DELTAKERE - HELT RISIKOFRITT

Jeg er så sikker på at du vil ha nytte av dette kurset at jeg gir deg 14 dagers angrerett og 100% pengene tilbake garanti. Det betyr at du kan ta hele kurset og hvis du ikke er fornøyd, får du pengene tilbake. Med andre ord NULL RISIKO for deg.

Det eneste du trenger å gjøre er å sende en epost og si at du vil ha pengene tilbake. Og pengene blir tilbakebetalt innen 48 timer.

Tenk om det var mulig å slippe klumpen i magen når du gjør feil.

Hva ville det gjort for livet ditt?