Jobb med meg

Grunnen til at det er så vanskelig å komme seg ut av mentalt kaos, er at det vi tror er problemet ikke er det EGENTLIGE problemet. Ofte er det vi TROR er problemet egentlig vår måte å prøve å løse problemet på.

Forvirret?

Ja, det er forvirrende og det er derfor coaching er en god ide. Du får hjelp til å løse de riktige problemene og skape orden i det riktige kaoset.

For å forklare: hvis en person bekymrer seg, så oppleves bekymringen som et problem (og det er et problem fordi det tar mye tid og man blir utslitt og angstfylt av det). Da er det lett å tro at riktig løsning er å få bekymringene til å stoppe. Og hvis man ikke greier å få bekymringene til å stoppe, så er det i alle fall fornuftig å prøve å distrahere seg vekk fra bekymringene.

Men bekymringene er der av en grunn, den har en POSITIV INTENSJON. Og hvis vi bare prøver å kutte bort noe som har en positiv intensjon, så forsterker vi det EGENTLIGE problemet.

For det ligger noe bakenfor her. Og det er der løsninga ligger, i å rydde opp i den som ligger bakenfor bekymringa (i dette eksemplet, men det er sånn med de fleste vaner – det være seg nervøsitet, kontrollfreakadferd, problem med å si nei, sette grenser, selvkritikk, grubling, prokrastrinering, overspising, søvnløshet for å nevne noen flere eksempler)

Det egentlige problemet er bortgjemt bakerst i sinnet og når vi får ryddet opp i det, så trenger vi ikke lengre vanen eller mønstret (nervøsitet, kontrollfreakadferd, problem med å si nei, sette grenser, selvkritikk, grubling, prokrastrinering, overspising, søvnløshet) og det vil løse seg opp av seg selv.

Coaching uten å “snakke om det”

Ønsker du «å snakke om det» og trenger støtte og omsorg, er ikke dette noe for deg. 

Hvis du har hatt store traumer i livet ditt, bør du være ferdig med å bearbeide disse.

Jeg inviterer deg til å rydde i tankekaoset slik at du oppnår indre klarhet og indre ro. Det passer best for deg som har erfaring med å jobbe med deg selv og kanskje har prøvd andre framgangsmåter, men som fremdeles føler deg fastlåst i de gamle mønstrene.

Gjør deg klar for transformerende endringer.

Timer med Trine

Enten på nett (temas eller facetime) eller på mitt hjemmekontor på Melhus

Bor du i nærheten av Melhus ,kan jeg komme til ditt kontor

Ta kontakt for en uforpliktende prat.

epost: trine@teialeret.no

telefon 934 23 319 – ring meg gjerne mellom 11 og 12 på hverdager

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page

>